Máte všeho nad hlavu?

01. 03. 12:10

Každodenní život od nás vyžaduje hodně. Ať už zaměstnání nebo rodina – každý den musíme sladit nekonečné množství úkolů. Rychle se může stát, že nám nabitý program doslova přeroste přes hlavu.

Shutterstock 667202338

Cítíme se zahlceni, hnáni a reagujeme pocitem vnitřního neklidu a nervozity. Navíc často dochází k poruchám spánku, jelikož si starosti a pocity úzkosti bereme s sebou do postele. Mnozí z nás znají tento vyčerpávající myšlenkový kolotoč.

Jediný háček je: Dokud se pověstné křeččí kolo otáčí beze změny, nemůžete jen tak sesednout. Existuje spousta tipů a dobře míněných rad, jak relaxovat. Ale kde přesně mohou ti, kterých se to týká, začít odstraňovat tlak ze svého každodenního života a konečně znovu najít klid a rovnováhu? Jako první krok je vhodné identifikovat spouštěče vnitřního neklidu, abyste lépe porozuměli svým potížím. Protože jen když pochopíte souvislosti, můžete problém cíleně řešit.

 

Jaké jsou spouštěče vnitřního neklidu?

V závislosti na věku a životní situaci nás každý den ohrožují různé věci, které mohou vést k velkému napětí:

Škola a vzdělávání

Dokončím úspěšně své vzdělání? Podaří se mi potom získat práci? Starosti nebo stres z budoucnosti začínají už v mladém věku.

Tlak na výkon v práci

Dělám svou práci dobře? Splňuji všechna očekávání? Jak vypadá moje finanční budoucnost? Co když o práci přijdu? Stres, neustálá mobilní dostupnost a možná i šikana mezi kolegy a od vedení nám lezou na nervy, může nastat i syndrom vyhoření.

Každodenní multitasking mezi rodinou a prací

Zejména ženy o tom mohou vyprávět. V naší společnosti jsou to většinou ony, které se každý den snaží skloubit starost o domácnost, děti a práci. Často se také starají o nemocné nebo staré členy rodiny. Na nějaký volný čas nebo odpočinek nezbývá čas. To vše může rychle otřást naší duševní rovnováhou.

Problémy ve vztahu

Náš každodenní život si vybírá svou daň. Emocionální aspekty často jdou stranou. Krize ve vztahu nebo dokonce rozchod nás mohou odrovnat.

Obavy o budoucnost

Současná politická situace také znepokojuje mnoho lidí. S přibývajícím věkem se navíc objevují otázky týkající se našeho vlastního zdraví: Jak dlouho se o sebe mohu ještě starat? Mohu ještě aktivně podporovat své děti a vnoučata? Nemoc, smrt nebo myšlenky na naše blízké nám stále více ubírají síly.

Pomoci vám může Lavekan®

Levandulová silice obsažená v léku Lavekan® působí na nervový systém, kde napomáhá k navození vnitřního klidu, a tím i lepšímu spánku.

Neustálé obavy vysilují tělo i mysl. Relaxace je tedy velice důležitá. I chvilka oddechu může pomoci nastolit vnitřní rovnováhu a dobít baterky.

Provedené klinické studie navíc ukazují, že Lavekan®

  • není návykový
  • nezpůsobuje únavu a ospalost
  • nemá interakce s jinými léky
  • je obvykle dobře snášen
tips

Stačí 1 kapsle denně.

Tip pro užívání: Někteří pacienti si po užití přípravku Lavekan® všimnou vůně levandule. V tomto případě se doporučuje užívat Lavekan® se sklenicí neperlivé vody, během jídla nebo před spaním.

Kde koupit Lavekan®?

Žádejte ve své lékárně nebo kupte online

Koupit online již od 223 Kč na měsíc!
Balení Lavekan®



Vyrobil: GravaStar s.r.o.